SE*Björnönstasseri Norska Skogkatter  

En uppfödning i Västerbotten

Gunilla & Johanna

NYHETER

2017


11/11 Nytt år och nya kullar finns innan året är slut.

Pippi beräknas föda runt den 25 november och Pixie fick sina femlingar den 8/11.

Vi är mycket stolta över Pixies och Diamants bäbisar. 4 dagar gamla och växer framför ögonen på oss.


Under året som gått har det varit dåligt med uppdateringar här. Vi har varit på flera nya (för oss) utställningar och visat upp våra fina katter. Fått fin fina bedömningar på alla kattungarna som kommit och varit med. Varit och hälsat på flera av kattungarna och vi är väldigt stolta och glada att se hur dom trivs och utvecklas med deras nya familjer.

Pippi har fått titeln Champion och Pentax har fått titeln motsvarande för kastrater Premier.


Nu blir det mycket kattungegos för att vänta och se vad Pippi föder fram för ungar.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


2016


27/10 Länge sedan jag sist uppdaterade här.

Idag flyttade även Erioel till sina nya ägare. 4 av 6 sötnosar i alvkullen har flyttat hem nu till deras nya ägare. Det närmar sig även för kamerakullen att bli 12 veckor och flytta hem till sina nya familjer. Vi har fortfarande till salu söta Leica.


2/9 Alvkullen närmar sig snart utflyttning, men det är inte helt klart än för en del vart dom kommer hamna.

Kamerakullen är 5 veckor nu, mycket mera lek och klättrande. Vi har utökat hagen ännu mera så dom kan springa runt lite mer.


7/9 Kamerakullen blev 3 veckor igår. Det händer nya framsteg varje dag. Nyfikna på allt som rörs och hörs. Så mysiga små bollar.

Alvkullen är 11 veckor idag. Så underhållande dom är. Man kan inte göra annat än att sitta och titta på dom. Alla vill gärna följa en och vara med överallt, speciellt roligt är råttan på repet.


17/8 Alvkullen är 8 veckor nu! Det är mycket spring i dom benen, inte så lätt att fotografera då det är så jobbigt att sitta still.

Nya bilder här Alvkullen


16/8 Pixies kull har äntligen kommit! Vilken enorm glädje det är att hjälpa dom små i början på deras livs resa!

Vi har tyckt det varit svårt att hålla reda på Alvskullens 3 mörka ungar, men nu kom det 4 st som ser nästintill identiska ut. Men på några veckor kanske man kan urskilja dom på något vis. Pixie gör ett enormt bra jobb som först föderska! Här finns det mer info Kamerakullen


11/8 7 veckor och hur söta som helst. Gårdagens projekt att få alla 6 ungar på samma bild var väldigt tålamodskrävande, men den som inte ger sig..

Vi blev alltså väldigt nöjd med bilden! 7 v bilderna är uppdaterade.

Nu närmar det sig dessutom för Pixie att få sina ungar, vi är väldigt förväntasfulla på vad som ska komma.


28/7 Nu är det full fart på ungarna. Redan 5 veckor! Dom har fått lite större hage att springa runt i, och oj vad dom springer och hoppar. Det finns mer bilder nu under kullbilder.


20/7 Ungarna är nu 4 veckor. Dom förstår mer och mer, busar med varandras svansar och upptäcker något nytt varje dag. Kullbilderna är uppdaterade.


17/7 Så glada att det gick så bra för Pixie och Thurbo och att vi nu väntar ungar som kommer i mitten av augusti. Spännande att få se hur många det blir det blir denna gång.


14/7 Nu är katterna 3 veckor och bilderna är uppdaterade.


7/7 Småkatterna växer och växer. 2 veckor idag. Det går fort, alla ögon är öppna och dom kryper runt i lådan. Nu finns det många bilder att titta på under kullbilder.


22/6 Nu har äntligen 6 söta småttingar kommit. Mamma Pippi och alla små mår bara bra!


5/6 Vi väntar kattungar !!! Läs mer under kattungar.


5/6 Nu är äntligen hemsidan färdig att användas !